Om klinikken

Vi er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger, der udfører næsten alle former for tandbehandling.

Vores vision er at lave kvalitetstandpleje med udgangspunkt i den enkelte patients behov, ønsker og økonomi. For at vi kan tilbyde dig den bedste og mest fremtidssikrede behandling, deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse.

For at give dig den bedste oplevelse, og sikre trygge rammer har vi ingen øvrige ansatte tandlæger eller tandplejere. For dig betyder det at du kommer ind til DIN tandlæge hver gang.

Vi foretager eftersyn, tandrensninger, tandfyldninger, kosmetisk tandpleje og mindre operationer. Vi laver alle typer protetiske erstatninger, faste såvel som aftagelige.

Desuden forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

Vi ligger tæt på dig

Beliggende på Østergade 40 med gode parkringsmuligheder og tæt ved banegården, busstation og banegården finder du vores klinik.

Få sat ansigter på

Vi er et dygtigt team af tandlæger som kontinuertligt holder sig opdateret med videreuddannelse og kurser så vi kan tilbyde DIG den bedste tandbehandling

Vi har en klar ambition om at du skal have en behagelig tandlægeoplevelse og derfor skal du vælge lige netop OS som din tandlæge

Vil du have en tid til en undersøgelse eller behandling er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 85 12 44, så vi kan finde en tid der passer ind i din kalender.

Jørgen Schurmann

Tandlæge uddannet fra Århus Tandlægeskole i 1980.
Medejer af klinikken siden 1985.

Sarah Holmboe

Tandlæge uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2012. Medejer af klinikken siden 2015.

Heidi Kaasgaard

Klinikassistent.
Ansat på klinikken siden 2015.

Anni Skræddergaard

Klinikassistent.
Ansat på klinikken siden 1997.

Kirsten Schurmann

Klinikassistent.
Ansat på klinikken siden 1986.

METTE Marie Tinglef Jeppesen

Elev.
Ansat siden august 2019